Založ si blog

čo očakávame od narkotík?

Toto je zaujímavá otázka, ktorú si môže položiť každý človek. Tiež si kladiem túto otázku a pokúsim si na ňu odpovedať.

Narkomanmi sa stávaju väčšinou mladí ľudia . Sú to tí, buď chudobní ľudia, ktorí si vravia, že nemajú, čo stratiť, alebo rozmaznané detičky svojich bohatých rodičov, ktoré si môžu (ako si myslia dovoliť všetko) drogy finančne dovoliť. Teraz sa určite pýtate: „ A čo tí chudobní, veď oni nemajú toľko peňazí! “ Áno, je to pravda finančne si ich nemôžu dovoliť, ale díleri drog im ich dajú za krádeže, pripadne nejaké výtržnosti. Poznal som jedného narkomana a vravel, že keď si dá nejakú drogu, tak sa cíti bezstarostne a odviazaný, a keď som sa ho opýtal, prečo droguje, tak mi povedal, že nechce byť ten dobrý, ako väčšina z nás, že chce vyskúšať niečo iné, niečo vzrušujúcejšie, proste chce byť iný, chce sa správať inak ako ostatní. Potom asi o mesiac prišla za nim rodina aj s lekármi a zobrali ho do centra pre narkomanov.

Takže to zhrniem nakoniec. Buďte spokojní so svojím životom, žite ho naplno, ale bez žiadnych návykových látok. Veď, rozhliadnite sa okolo seba, je pri vás určite niekoľko ľudí, ktorým na vás záleží.

Zážitková párty hra – rekonštrukcia vraždy

14.07.2014

Určite nie som sama, ktorá rieši spoločne s hercami v nejakom krimi seriáli – kto je vrah 🙂 A určite to robia mnohí z vás. Jednoducho z toho dôvodu, aby som sa tak nejak pochválila sama pred sebou :). Predstavte si, že toto máte možnosť zažiť na vlastnej koži. Teda nie riešiť „skutočnú“ vraždu, ale zahrať sa na detektíva a rekonštrukcia vraždy bude [...]

V tejto dobe pero ? Vyberajte si !

25.06.2014

Aké používate pero, zápisník a podobne ? Vzhľadom k tomu, že tieto potrebné veci na písanie tiež patria k určitému vyjadreniu – „kam patrím“, rada sa dozviem, ako sa k týmto veciam staviate vy. Táto téma ma napadla, keď som si spomenula na zapeklitú situáciu. Bola som niečo s našimi podpisovať u notára. Otec niečo podpisoval, a nemal so sebou nič na [...]

Na základe zápachu ?

10.02.2014

Vedci z madridskej Polytechnickej univerzity vyvinuli zaujímavú metódu, ktorá dokáže identifikovať osoby na základe ich telesného pachu . Z publikovaných výsledkov výskumu vyplýva, že chemické látky, ktoré sú súčasťou telesného pachu, sú pre danú osobu charakteristické. Veľkou výhodou biometrie založené na telesnom pachu je, že ide o metódu použiteľnú aj v [...]

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 118285x
Priemerná čítanosť článkov: 2464x

Autor blogu

Kategórie