Založ si blog

Riešenie na častokrát vybitý mobil.

Batéria mobilného telefónu alebo fotoaparátu sa vždy vybije v tú najnevhodnejšiu dobu. Aspoň s časti pomôcť v týchto nepríjemných situáciách dokáže sada Powermonkey eXplorer.

Komplexné outdoorové riešenie záložnej energie na cesty Powertraveller Powermonkey eXplorer ponúka široké možnosti dobíjania vášho mobilného zariadenia vrátane využitia solárnej energie. Je tak ideálnym spoločníkom každého milovníka outdoorových aktivít aj vo veľmi neprístupnom teréne. Solárne panely môžete pripevniť napríklad na batoh a v priebehu túry sa zatiaľ vaše mobilné zariadenie dobíja.

Powermonkey eXplorer sa skladá zo solárnej nabíjačky a záložného akumulátora energie, ktorý môžete nabiť buď prostredníctvom už spomínanej solárnej energie, alebo ešte pred cestou pomocou sieťovej zásuvky alebo USB konektora počítača. Pri výrobe nabíjačky sú využívané vysoko kvalitné materiály a technológie a celý prístroj je naviac tiež vodeodolný.

Súčasťou balenia je Powermonkey-eXplorer jednotka (akumulátor), výklopná solárna nabíjačka, AC adapter s redukciami, ktorý bude pracovať vo viac ako 150 krajinách a má vymeniteľné hlavice pre Spojené kráľovstvo, USA, Austrálii a Európu, sada konektorov (Nokia, Nokia Mini, Motorolla V66, Samsung E900, Siemens C25 a Sony Ericsson), Mini USB a Micro USB pre chytré telefóny. PDA a iné zariadenia, konektor pre iPod / iPhone, konektor pre Sony PSP a väčšinu digitálnych fotoaparátov, kábel pre nabíjanie z notebooku cez USB a čierne cestovné vrecúško na náhradné konektory. Jedná sa tak o veľmi univerzálne riešenie, ktoré si myslím, dobre poslúži mnohým spotrebiteľom.

https://powertraveller.com/

Zážitková párty hra – rekonštrukcia vraždy

14.07.2014

Určite nie som sama, ktorá rieši spoločne s hercami v nejakom krimi seriáli – kto je vrah 🙂 A určite to robia mnohí z vás. Jednoducho z toho dôvodu, aby som sa tak nejak pochválila sama pred sebou :). Predstavte si, že toto máte možnosť zažiť na vlastnej koži. Teda nie riešiť „skutočnú“ vraždu, ale zahrať sa na detektíva a rekonštrukcia vraždy bude [...]

V tejto dobe pero ? Vyberajte si !

25.06.2014

Aké používate pero, zápisník a podobne ? Vzhľadom k tomu, že tieto potrebné veci na písanie tiež patria k určitému vyjadreniu – „kam patrím“, rada sa dozviem, ako sa k týmto veciam staviate vy. Táto téma ma napadla, keď som si spomenula na zapeklitú situáciu. Bola som niečo s našimi podpisovať u notára. Otec niečo podpisoval, a nemal so sebou nič na [...]

Na základe zápachu ?

10.02.2014

Vedci z madridskej Polytechnickej univerzity vyvinuli zaujímavú metódu, ktorá dokáže identifikovať osoby na základe ich telesného pachu . Z publikovaných výsledkov výskumu vyplýva, že chemické látky, ktoré sú súčasťou telesného pachu, sú pre danú osobu charakteristické. Veľkou výhodou biometrie založené na telesnom pachu je, že ide o metódu použiteľnú aj v [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 118858x
Priemerná čítanosť článkov: 2476x

Autor blogu

Kategórie