Fotila som mobilom do diaľky

25. apríla 2012, andrea88, Nezaradené

Fotila som pre známeho jeho penzión z diaľky. Chcel dať fotku na svoju webstránku s tým, aby bol v pozadí aj Bojnický zámok. Pre tých z Vás, ktorí poznáte spojnicu Prievidze a Bojníc určite nebude novinkou, že odtiaľ je na Bojnický zámok dobre vidieť. On mi zavolal, aby som to cvakla a že sa potom pozrie na to, či to bude vhodný záber. Nemala som samozrejme so sebou foťák, len mobil. Hovorím si, čo už, veď keď sa mu to bude zdať dobré, tak mu to cvaknem kompaktom.

Vystúpila som pri Šľachtiteľskej stanici, namierila som mobil na Zámok a fotku som mu doniesla. Samozrejme pindal, že v pohľade na Zámok sú v ceste elektrické drôty rozvodových závodov. Jeho penzión síce bolo vidno, ale aj s tými drôtmi, že toto na stránku nemôže dať. Mimochodom, keby môj mobil nebol Flexaret od Emgetonu, tak asi ani tie drôty neuvidí, asi takej „kvality“ by to bolo.

„Ale veď nie je problém tie drôty odstrániť,“ hovorím mu. Je to dobrá fotka, má 12 Megapixelov, fotená 3 násobným zoomom, Photoshop má filtre … „Upravím ti to !“. Súhlasil, tak som to rovno spravila a má to hotové.

Výsledok si môžete pozrieť na stránke http://pensionmat.sk/, ide o druhú fotku v prelínačke. No myslím, že mi ani nikto neuverí, že je to fotené mobilom. A Prievidžania sa urćite budú diviť, kde sú tie drôty, ktoré by „cez pohľad“ na Zánok mali byť 🙂 Emgeton má svoje čaro. Pozrite si o ňom viac na http://www.techbox.sk/mobily/c469/emgeton-flexaret-mini-12-mpx-a-3x-opticky-zoom-v-mobile.html.