Založ si blog

Riešenie na častokrát vybitý mobil.

Batéria mobilného telefónu alebo fotoaparátu sa vždy vybije v tú najnevhodnejšiu dobu. Aspoň s časti pomôcť v týchto nepríjemných situáciách dokáže sada Powermonkey eXplorer.

Komplexné outdoorové riešenie záložnej energie na cesty Powertraveller Powermonkey eXplorer ponúka široké možnosti dobíjania vášho mobilného zariadenia vrátane využitia solárnej energie. Je tak ideálnym spoločníkom každého milovníka outdoorových aktivít aj vo veľmi neprístupnom teréne. Solárne panely môžete pripevniť napríklad na batoh a v priebehu túry sa zatiaľ vaše mobilné zariadenie dobíja.

Powermonkey eXplorer sa skladá zo solárnej nabíjačky a záložného akumulátora energie, ktorý môžete nabiť buď prostredníctvom už spomínanej solárnej energie, alebo ešte pred cestou pomocou sieťovej zásuvky alebo USB konektora počítača. Pri výrobe nabíjačky sú využívané vysoko kvalitné materiály a technológie a celý prístroj je naviac tiež vodeodolný.

Súčasťou balenia je Powermonkey-eXplorer jednotka (akumulátor), výklopná solárna nabíjačka, AC adapter s redukciami, ktorý bude pracovať vo viac ako 150 krajinách a má vymeniteľné hlavice pre Spojené kráľovstvo, USA, Austrálii a Európu, sada konektorov (Nokia, Nokia Mini, Motorolla V66, Samsung E900, Siemens C25 a Sony Ericsson), Mini USB a Micro USB pre chytré telefóny. PDA a iné zariadenia, konektor pre iPod / iPhone, konektor pre Sony PSP a väčšinu digitálnych fotoaparátov, kábel pre nabíjanie z notebooku cez USB a čierne cestovné vrecúško na náhradné konektory. Jedná sa tak o veľmi univerzálne riešenie, ktoré si myslím, dobre poslúži mnohým spotrebiteľom.

https://powertraveller.com/

Zážitková párty hra – rekonštrukcia vraždy

14.07.2014

Určite nie som sama, ktorá rieši spoločne s hercami v nejakom krimi seriáli – kto je vrah 🙂 A určite to robia mnohí z vás. Jednoducho z toho dôvodu, aby som sa tak nejak pochválila sama pred sebou :). Predstavte si, že toto máte možnosť zažiť na vlastnej koži. Teda nie riešiť „skutočnú“ vraždu, ale zahrať sa na detektíva a rekonštrukcia vraždy bude [...]

V tejto dobe pero ? Vyberajte si !

25.06.2014

Aké používate pero, zápisník a podobne ? Vzhľadom k tomu, že tieto potrebné veci na písanie tiež patria k určitému vyjadreniu – „kam patrím“, rada sa dozviem, ako sa k týmto veciam staviate vy. Táto téma ma napadla, keď som si spomenula na zapeklitú situáciu. Bola som niečo s našimi podpisovať u notára. Otec niečo podpisoval, a nemal so sebou nič na [...]

Na základe zápachu ?

10.02.2014

Vedci z madridskej Polytechnickej univerzity vyvinuli zaujímavú metódu, ktorá dokáže identifikovať osoby na základe ich telesného pachu . Z publikovaných výsledkov výskumu vyplýva, že chemické látky, ktoré sú súčasťou telesného pachu, sú pre danú osobu charakteristické. Veľkou výhodou biometrie založené na telesnom pachu je, že ide o metódu použiteľnú aj v [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 118404x
Priemerná čítanosť článkov: 2467x

Autor blogu

Kategórie