Založ si blog

vyťukateľný svet je nanič.

Nezdá sa vám, že veľmi veľa vecí vo vašom živote sa zakladá na každodennom vysedávaní pri počítači, neustálom sledovaní mobilu či vám nieko nevolal, prípadne nepísal? Nie je divné mať virtuálny svet, ktorý sa úplne líši od nášho života? A čo tak trochu reality?

Ľahko sa vyjadrujú myšlienky a pocity pomocou klávesnice, ale keď príde stretnutie zoči voči je ťažke povedať plnohodnotnú ideu..
Nečakané sklamanie z neznámej osoby, s ktorou ste si písali pol roka sa skončilo fjaskom. A prečo vlastne?

Virtuálny svet.. Je obrazom nás samých alebo je to príležitosť hrať sa na niečo čo naozaj nie sme? Na to si musí odpovedať každý z nás osobitne a zamyslieť sa nad tým ako chce skončiť. Presedieť pol života za hlúpou obrazovkou s klávesnicou a myškou v ruke alebo si užívať život s ozajstnými priateľmi.

Veľa ľudí si nájde práve cez net tých najlepších priateľov, ktorý sa aj tak overujú ´´v praxi´´.Hovorí sa, že v núdzi poznáš priateľa. A núdza predsa nenastane keď nám vypnú prúd a nám sa vypne počítač. V živote, kde treba bojovať za svoju pravdu, za svoje ciele a sny nám priatelia môžu dať radu aj cez sieť, ale ozajstných priateľov nájdeme práve vtedy, keď to najmenej čakáme. Keď nás sám život zaženie do tmavej uličky, vtedy prídu, chytia nás za ruku a pomôžu nám kráčať ďalej.

Niekedy považujeme našich priateľov za naše spriaznené dušicky, ktoré nam pomáhaju, dávajú nám rady ako pokračovať. A ja mám pocit, že cez net sa toto všetko nedá..

Veď život je o prežitých chvíľach a nie o počte vyťukaných písmenkách na klávesnici..

Zážitková párty hra – rekonštrukcia vraždy

14.07.2014

Určite nie som sama, ktorá rieši spoločne s hercami v nejakom krimi seriáli – kto je vrah 🙂 A určite to robia mnohí z vás. Jednoducho z toho dôvodu, aby som sa tak nejak pochválila sama pred sebou :). Predstavte si, že toto máte možnosť zažiť na vlastnej koži. Teda nie riešiť „skutočnú“ vraždu, ale zahrať sa na detektíva a rekonštrukcia vraždy bude [...]

V tejto dobe pero ? Vyberajte si !

25.06.2014

Aké používate pero, zápisník a podobne ? Vzhľadom k tomu, že tieto potrebné veci na písanie tiež patria k určitému vyjadreniu – „kam patrím“, rada sa dozviem, ako sa k týmto veciam staviate vy. Táto téma ma napadla, keď som si spomenula na zapeklitú situáciu. Bola som niečo s našimi podpisovať u notára. Otec niečo podpisoval, a nemal so sebou nič na [...]

Na základe zápachu ?

10.02.2014

Vedci z madridskej Polytechnickej univerzity vyvinuli zaujímavú metódu, ktorá dokáže identifikovať osoby na základe ich telesného pachu . Z publikovaných výsledkov výskumu vyplýva, že chemické látky, ktoré sú súčasťou telesného pachu, sú pre danú osobu charakteristické. Veľkou výhodou biometrie založené na telesnom pachu je, že ide o metódu použiteľnú aj v [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 118414x
Priemerná čítanosť článkov: 2467x

Autor blogu

Kategórie